Bleeding on off

Saya ada pengalaman bleeding masa usia kandungan 5 mggu dan Rabu ni genap 7 minggu. Sblm ni g swasta sbb nak kan dusphaton dan cek Tvs masa 6mgu pun nampak kantung je. G gov mmg x bagi sbb katanya xda janin lagi. App. Gov 16hb (masa ni 8 mggu dah). Darah pun sikit2 keluar, kdg2 kencing ada lendir2 merah, jalur2 pjg. Nk menghadap sebarang kemungkinan akan dtg mcm x sanggup je tapi terus bdoa n sabar je utk tggu 8 mggu cek dgn gov.... Cek 6 mgu mmg x nampak janin atau heartbeat even guna tvs. Org kata tvs clear tapi saya? Takda lg, kantung je ada 😑

1 Balas

Ye ikutkan tvs la pling clear kalau nk detect janin atau hbeat..wktu sy ggur ank first pon mmg check tvs utk confirmkn misscarriage..kalau 6w ada je yg xnmpk lgi, tp apapon bnykkn berdoa sbb dr penceritaan sis sy agak ancaman keguguran cuma xblh nk confrm lgi selagi xde keluar drh ketulan tu semua