Stress

Ssh btl dduk dgn mentua ni.. Ade je bnde psl anak kite dia nak ajar.. Baby x smpi sbulan suruh bg air masak la.. Bg air gula la.. Susu formula la.. Padahal susu bdn ada.. Ape mslh dia tah.. Tgn kotor kotor pgg habok pstu pgg baby.. Geram je tgk kan..

2 Balas

Better slow talk dgn mertua..mngkin mertua sist trbiasa cara org dulu2...Gunakan air susu seja dari baby lahir smpai mncecah 6 blan lebih...sbab nurse kat tmpat sy slalu ckp jgn bgi apa2 dkt anak yg kurang dari 6 bulan selain susu ibu....โ˜บ

Cakap n tegur baik2 sis.. kdg2 psl ni bley jd stress kn hihi