Semoga ada rezeki kali ini walaupun masih turun darah.. tawakal ja.. 😭😭 tahun 2022 keguguran..

9 Balas

Darah heavy ke spotting sis? Ada on duphaston? Saya pun 2 kali pengalaman spotting & bleeding 1st trimester. Kandungan pertama tak dapat di selamatkan walaupun on duphaston sehari 3 kali. Kandungan ke 2 Alhamdulillah survive. Dah selamat bersalin dah pun ☺️ Semoga ada rezeki untuk sis. 🥰

semoga ada rezeki.. saya pon gugur bulan 11/22.. lps tu saya ikhtiar dengan husband mkn acid folid tiap hari .. 2/3kali piod alhmdullilah lekat balik.. selepas 2tahun kawen..

mngdung awal² spotting tu la paling takut😭dua kali awal mgdung trun darah baby xmnjdi ,Kli ketiga mkn ubt kuat rahim alhamdulillah baby dh dkt setaun

jika turun darah , awk gi scan dkt swasta..jika baby ok, Dr Akan bg duphaston utk stopkan darah...dh berapa minggu?

semoga dipermudahkan urusan. semoga ada keajaiban utk awak dn suami. semoga kandungan awak baik2 sahaja

berapa minggu tu? dapat duphaston tak?

10mo ago

saya sebelum ni treatened misscarriage. on duphaston. 3 kali warded bleeding. Alhamdulillah bulan 8 anak dah 3tahun

inshaAllah smga ada rezeki

aminnn... sabar sis

smga ada rezeki