Bahaya ke spotting coklat . Saya harini 6w4d dah dua hari keluar spotting .

Spotting coklat

2 Balas

Saya suggest sis pergi klinik or hospital, boleh jd juga tanda2 tak baik. Sye dulu spotting coklat lepastu keguguran. Better sis pergi klinik m consult dr, nnti dr bagi ubat duphaston

Klau spotting bukan fresh blood awal2 pregnancy tu adalah penempelan. Tapi kalau keluar tu fresh blood merah terang segar gitu kena pergi emergency ya sis

12mo ago

haah btul dr pun ckp hritu dkt saya .. kalau yg warna darah betul tu yg tak normal