Spotting brown discharge

Spotting brown discharge dalam setitik dua camtu kemarin and semalam. Tapi hari ni dah takde dah alhamdullilah. Normal ke tu? Pegi scan masih kantung lagi belum ada jantung. And kantung membesar dari sebelum ni. Ada rasa mcm period pain sikit tapi mild. Normal ke? Pregnant 6wks

2 Balas

Brown discharge darah coklat ke? If ya, boleh jadi ancaman keguguran. Saya pernah brown discharge and seminggu lepas tu gugur. Sis better pergi check kt hospital. and normal kalau 6weeks baru nampak kantung.. 8 weeks baru boleh dgr denyutan jantung..

2y ago

Kalau berterusan, better pergi check.. Apa apa pun, sis banyakkan berehat, cukupkan nutrisi, amik vitamin D, folic acid, minum susu 3 gelas sehari.. Saya doakan semuanya dipermudahkan.. InsyaAllah