trimester terahkir @ 33w6d

Spe y alami perkara y sama dgn sy, ahkir2 trimester ne kurang selera mkan, trutama nasi, klau bnda lain blh lh mkn lagi, tp dlm kuatiti y sikit....sy sntiasa rasa dahaga, bkn lapar, nasi pun skrg mkn sikit dh rsa full...mcm mna nk naikkan selera mkn ye!!??

3 Balas

sme.. tp sy dr awal mengandung xdpat terima nasi. berat trun spjg mengandung. apa sy buat, makn jugk nasi tp.lauk pilih mne yg tekak boleh terima. mse tu, yg berkuah mmg sy xmakn. xsedap 😅