Sayur-sayuran

Spe kat sini suka makan ulam-ulam pastu makan timun dgn budu waktu pregnant boleh makan x?#ingintahu #bantujawab

5 Balas

ulam boleh je makan janji basuh bersih. saya kadang² je makan dengan sambal belacan. kalau budu cukup makan sikit dan jarang² buat rasa² sebab masin. tak berani makan banyak takut kacau bp

saya makan ulam2 sepanjang pregnant. yg penting make sure basuh bersih, especially kalau bukan tanam sendiri, risau banyak pesticides etc.

saya selalu mkn timun jepun dgn budu dgn ikan bakar. asalkan basuh bersih2 sayur tu

saya makan je sis.. makan berpada² jela budu tu..