Cystic hygroma..

spa tau penyakit Cystic hygroma.. ? ari ni sy frst time scen ank sulung kandungan 9w dokter ckp kt bahagian kpla ada gelombang air? sy rasa sedih sngt dan dokter suruh g jumpa doktr pakar... sapa2 yg ada pengalaman tolg bantu sy ?

Cystic hygroma..
38 Balas

Maaf akk xde pengalaman... Akk cume doakan agar segalanya baik2 sj. Doa jgn pernah putus ye

Moga Allah lindungi sis dan bayi dalam kandungan, aamiin ya rabbal alamin..

Semoga anak dalam kandungan sis sihat shj..InshaAllah dipermudahkan aminn

Semoga allah swt berikan shifa dan keajaiban nanti.... Doa banyak2 sis

Berdoa yg baik2 sahaja. Semoga semua dalam keadaan baik.🙏🙏🙏

Doa yg baik² sja sis...semoga Anak dlm kandungan sihat Aamiin

Kuasa Allah mngatasi sgalanya... Doa dan yakin dgn Allah shj

doa byk2 ya sis. semoga kandungan sis sihat. insya Allah.

Semoga semuanya baik2 je. Semoga Allah melindungi.. Amin..

Moga ada keajaiban utk kesembuhan buat bby dlm kndungan 🌼