Cystic hygroma..

spa tau penyakit Cystic hygroma.. ? ari ni sy frst time scen ank sulung kandungan 9w dokter ckp kt bahagian kpla ada gelombang air? sy rasa sedih sngt dan dokter suruh g jumpa doktr pakar... sapa2 yg ada pengalaman tolg bantu sy ?

Cystic hygroma..
38 Balas

semoga ada keajaiban allah dan dimudahkan urusan 😊

Doa yg baik2 ya sis.. semoga dipermudahkan urusan

sy xde pngalaman psal ni...doc ada ckp apa2 x sis?

5y ago

x tau lg 😔 sbb tadi dari klinik swasta kene g hop ampang pastu dorg suruh bwk surat g klinik kerajaan au2 dulu pastu bru bwk surat swasta n kerajaan tu ke hospital ampang esok untk dokter pakar rujuk kes ni😔

doa bnyk bnyk sis .. insyallahh dipermudahkan

😭😭😭 Semoga baik2 sj sis. Doa byk2

semoga dipermudahkan segala urusan amiin

semoga urusan awak dipermudahkan yaaa

Semoga semuanya dipermudahkan sis ❤

Semoga smuanya baik2 je.amin ya rabb🤲🤲

Semoga allahset pmudahkan urusan kamu.. ❤