Due 3/8/2023

Spa seni due bulan 8..dah ada tanda2 brslin ke..Sya dah 36week2day tapi Blum ada tanda2 lagi😅

25 Balas

5/8 tkde lagi tanda nak bersalin just perut mengeras dn sakit pinggang , tapi dah 2day cirit birit . Adakah tu tnda nak bersalin mommy 😅

10mo ago

sy due 2.8, 3 hari cirit tp xsama mcm cirit silap makan..klu membuang tu mmg kluar sgguh..xleh tahan2 da . pastu false contraction pun kerap, ingt dah nk bersalin.. lps tu elok plk xde rasa apa dh haha