Due Date 8/8/2022

ada ke yg due date same , dah bersalin? sye mengandung anak ketiga ni, takde tanda2 lg Edited: Alhamdulillah, sye dah bersalin 1/8/22 baby keluar 8:28am , berat 3.35kg. Emergency Czer jam 3pagi contraction kuat , buat ctg jantung baby lemah, doktor pecahkan air ketuban tngok baby da berak dalam perut ,bukaan jalan 5cm tapi doktor kata xboleh tunggu da trus emergency czer . day 6 bersalin baru baby balik ke rumah ♥️

5 Balas

sya 9/8 anak 1st.. tp slalu confuse sakit contraction dgn mngeras ni .tak brpa fhm sgt.. tp skrg mmg slalu rsa nk mmbuang ja..Dan pinggang smpai bwh prut sy slalu sakit yg blh kata kn sangatla jgak..hritu dh cek jln tak bukak lgi..sy harap mommy² dlm ni blh share tanda² Dan pngalaman mommy²..hritu sy ciritbirit 4x shri..dktr cuma bg ubat gastrik dgn air garam ja sbb kn jln xbkk lgi..

sama due date sy sis. sy pun belum ada tanda2 lg. harapnya tak overdue

sama due tpi Alhamdulillah 20/7 jgak baby nak kuar 😂

due date sama sis..belum bersalin lagi. anak first

Moga dipermudah mommy bersalin ya