Due 3/8/2023

Spa seni due bulan 8..dah ada tanda2 brslin ke..Sya dah 36week2day tapi Blum ada tanda2 lagi😅

25 Balas

saya due 5/8 tapi masa 35 minggu 5 hari dah rasa contraction kerap,datang hospital check2 dah ada bukaan 3cm. pstu kena warded sampai 36 minggu masih sama bukaan. tapi time 36 minggu 1 hari check bukaan dah 4.5cm baby mengeras tapi tak rasa sakit. doakan saya dipermudahkan bersalin. kejap lagi nak masuk labour room dah🥲

10mo ago

Saya due 4/8 so far takde tanda pape lagi, cuma sakit di bahagia ari ari, doktor ckp semalm baby dekat bawah cuma belum masuk laluan lagi , harapnya baby masok laluan time dah pramatang 🤭

saya due bulan8 tarikh 8/8 sekarang dah 35weeks5days belum ad tanda² lagi tapi dah start kerap buang air kecik jerr kerap sangat pergi toilet then kepala baby asyik menolak ke pundi buang air kecik kita...saya tak pasti kenape baby asyik menolak....then perut kekadang mengeras haa macam tu

10mo ago

saya pulak 7/8 , hahaha memang kalau time malam setiap sejam akan sedar nak pegi tandas je .

sy due 6.8 contraction palsu rasa masa 35 minggu🤭sekarang dah 36 minggu..sy xrasa baby akan keluaq Ogos🤣sakit betul² baru p hospital😅barang² semua dah ready.. sy doakan semuanya dipermudahkan

saya sepatutnya due bulan 8 tapi end up anak excited keluar awal..tanda2 nk bersalin Tu contractions Dan keluar lendir darah..sempat lagi makan sup tulang ngan rendang sebab anak lahir time Raya haji

10mo ago

masuk ward NICU kejap sebab saya Ada kencing kotor dulu..bukan sebab prem baby. walaupun Dr kata baby prem,tapi alhamdulillah cukup sihat dia..hehe..doakan ye anak saya ye

sy pn due date bulan 8...10/8...skng dh msuk 35 week4day ...sy just rse perut cam mngulas2...and kdng2 tu rse ngilu kt bawah..😅😅

saya due 18/8 .. skrang 34w .. sakit pinggang , ya Ampun .. memang teramat sakit ..harap² 37w ke atas baru baby keluar laa

5/8 tkde lagi tanda nak bersalin just perut mengeras dn sakit pinggang , tapi dah 2day cirit birit . Adakah tu tnda nak bersalin mommy 😅

10mo ago

sy due 2.8, 3 hari cirit tp xsama mcm cirit silap makan..klu membuang tu mmg kluar sgguh..xleh tahan2 da . pastu false contraction pun kerap, ingt dah nk bersalin.. lps tu elok plk xde rasa apa dh haha

Saya due 10/8. Masih belum ada tanda apa. Tapi saya harap keluar masa dh cukup nnti hehe. 38w ke atas . Anak pertama saya overdue .

sy pn due date bulan 8...10/8...skng dh msuk 35 week ...sy just rse perut cam mngulas2...and kdng2 tu rse ngilu kt bawah..😅😅

Due 10/08 false contraction dah bnyk kli, tp smpai skrng msih brthan .. hopefully sampai 9 bln dan baby pun sihat je ☺️