38weeks 🌸 due 8/3.. sabar menanti tanda2.. 🥰

25 Balas

eh hampir ja due kita ni . sy 9/03. Skg ni sy bharap sgt cepat bukaan dan ada tnda nk mlahirkan. Harap dpt mlahirkan scara normal tnp koyak tnp jahitan aamin. Suami dh cuti awal utk bjaga slama 38weeks ni .. mentua sy pn turut join stay dekat daerah yg dekat hospital swasta sbb dh register. Kitorang btiga tumpang stay di rumah adik ipar . Langkah bejaga2. Tu la bharap sgt baby kluar minggu 38w ni .. nnt kesian cuti suami dn mak mentua stay lama2 kat rumah adik ipar ni tp takda apa2 blaku😂 rasa bsalah sy nnt

sama laa kite..due date sy 9.3 tp kne serah diri 8.3 sebb ade gdm diet control.. harap sgt2 ade kuar tanda2 nk bersalin nnt.. yg pentingg xnk laa kne induce.🤭semoga urusan bersalin kite dipermudahkan..aamiin..

2y ago

sama sis sye punn 9.3 then kne serah diri 8.3 sbb gdm.. semoga dipermudahkan urusan sis 🥰

9/3...kerap keras perut,kdg sakit bhgian bawah 3/4 saat.brhati2 tanda2 contraction sbb lbh bnyk prank contraction🤣aduhaiii bby,.🥰

2y ago

prank dlu tu.. bagi mummy excited campur nevesss 😂😂

Samalah sis..tak sabar menanti due date dah nk dekat dah harap² sblm due date bersalin!! 😊

sama kita due date..skrg pun mnanti tanda2 nk bersalin wlpun kerap kena false contraction

2y ago

sama 😮‍💨 hampir2 sama dgn contraction btul.. nasib dah ada pengalaman so tau mna contraction main2 n btul2 😝

Yelaa sama saya.. due 7/3.. masih sabar, risau, nervous 😂😂😂🥰🥰

Salam, kita sama due date. Smoga kita dipermudahkan segala urusan🤲🏻

Alhamdulillah, saya due 1/3 tapi dah bersalin 16/2 haritu.

2y ago

Alhamdulillah bestnya. Due date sama tapi belum ada tanda apa² lagi ni. Puas dah buat macam² 🥹

Saya 17/3, skrg 36w5d. Rasa mcm nak beranak sekarang je 😅😅

1y ago

xbrpusing..doc czer 36w4d

Sama laa🤭.. masih brjuang menanti.. due 8/3🥰

2y ago

semoga dipermudahkan urusan kitaaa 🥰🥰