Due 10/8 mummy dah selamat bersalin ?

Due 10/8 dah bersalin belum ? Saya Masih belum Ada tanda2 lagi.. cuma perut je mengeras kdang2

6 Balas

belum 😭sama due 10/8. kaki dah bengkak jalan2. 16/8 ni serah diri untuk induce. perut mengeras kdg2, rse sakit kat ari2 tpi tk kerap dan tak kuat. #firstmom

9mo ago

dia kick 4 je dh kul 1 ,dia byk ngeras je. mkin lama mkin kerap dan kuat tk sdp hty pegi hospital. terima kasih ye. gudluck jgk utk awak ya. 🥰🥰

sy 13/8 pun msih xde tnda doc bgi post date smpai 40w7d klu xde jg kena serah diri smoga kita smua dprmudahkan aamiinn

9mo ago

aamiinn³ yrb

saya due 11/8. semalam dah dapat tarikh kena induce (21/8) kalau x bersalin lagi 😌

9mo ago

semoga dipermudahkan urusan

saya 14/8 , smlm cek bukaan 1cm tpi tk de kluar tanda pun

9mo ago

sy pun bukaan 1cm xda sakit2 pun.doc bg tarikh serah diri 16hb

13/8.. samalah.. Belum ada tanda lg..

9mo ago

sy dapat tarikh serah diri 16hb kalau xda tanda2

semoga lancar