Ada kh sy mngdung tlng2

Spa ada pnglmn x period dh 4hari bila cek upt msh ngtif tlng2.. skrg skit2 bwa perut dn blik2 nk kncing

11 Balas

boleh jadi awak pregnant, boleh jadi juga period awak just lambat dan tu simptom period awak nak datang. tunggu je lagi 2 hari, kalau tak ada turun darah, check UPT semula. kalau HCG awak cukup tinggi untuk awak ada simptom pregnancy, patutnya dah cukup tinggi juga untuk UPT detect.

Kalau sis selalu dtg bulan on time, upt patutnya dah double line. Tp kalau masih belum period, try lagi lepas lewat seminggu. Sebab saya period regular, sehari sebelum missed period pun upt dah nampak double line terang

sye pun pengalaman dh 4 bln mcm nie , period spnjg 4bln slalu lmbt and then period 🤣 mlas dh nk brhrp , klau ade alhamdulilah klau xde lg xpela maybe allah nk bg pd masa yg tepat 🤲🏻🥰

Ada banyak kemungkinan. Boleh jadi ya, awak mengandung. Boleh jadi perubahan hormon. Saya pernah lewat 4 hari. Tapi tak pregnant pun. Hormon changes.

8mo ago

First time delay ke?

sy ada pengalaman mcm ni. balik2 kencing tk kesah lh tk mnum air ke mnum ke ttp rasa nk kncing and, bila nk kncing tu sakit kat miss v

Sis kalau upt -ve tapi kerap kencing and sakit bawah perut tu mingkin kencing kotor/ UTI. Pergi klinik check ye

Hanya upt je yg boleh menentukan. Awak check upt lagi 2hari. Kalau -ve, mungkin hormon.

Try lg 2w.. cek upt lain… kdg hormon berubah.. maybe stress.. mcm2 boleh jd

tlng2 ni short form apa? Nak teka, salah pula kang. 😅

mcm mne sis ? period atau pregnant ?