lendir putih

sorry xde gmbar nak tunjuk. harini 2 kali kluar lendir putih jernih/susu. takde bercampur darah. saya 35w and first mom. lendir ni tanda ke? baru ii ni admit ward sebab perut mengeras + masalah keputihan. keputihan detect baru ii ni je. and harini kluar lendir putih. slalu kalau keputihan, saya punya cair. normal ke?

1 Balas

Sy pun dari smlm keluar keputihan warna putih susu… now 33w6d, tnya nurse dia kata normal as long as tak keluar lendir+darah…