Lendir putih

Harini dua kali keluar lendir warna putih and agak banyak. Now dh 35 week. Sepanjang mengandung tk ada keputihan teruk. Curious sgt lendir tu apa? Tanda nak besalin ke ye? Tk de pengalaman first time mom. #bantujawab #ingintahu

2 Balas

prg kk nnti bgthu doc ad kluar kptihan , nanti dia akan ambik sample GBS . & masukkan ubat dalam vagina . saya 36w baru ad kpthan , sbb takot ad kuman dalam keputihan , risiko pada baby .. ☺️ saya pun baru lepas ambik sample . tgh tnggu result , kalau ada , masa beranak nanti kena bgthu doc nk on antibiotic .

keputihan tu