Lendir putih telur

Maaf gamba mungkin nampak kotor dan geli.. 2 hari ni sy kerap kluar lendir mcam ni. Perut kerap mengeras tp xsakit. Dia xde bau.. Setiap kali lendir ni kluar sy rsa suam2 je sbb tu mmg cepat perasan ada something kluar. Ni keputihan ke apa ye? #baru34minggu #ingintahu

Lendir putih telur
17 Balas

saya pagi keluar lendir macm ni.kol 4 pm camtu mai contractions,,kol 6 sampai hospital baru bukaan 2 cm,tapi sakit mmg x tahan dah,pas tu tiba buka 4cm ,last2 nurse pecahkan air ketuban,tgok baby dah berak dlm perut.terus tolak labour room czer.alhamdulliah pukul 11.12pm baby selamat dilahir kan.waktu ni sya 38 weeks

3y ago

terima kasih,syukur Alhamdulillah,cuma sedih x dpt nak bersalin normal.tapi apa² pun yg penting baby selamat keluar ..

saya pon adaa kluar putih camtu skarang..saya dah 8 bulan..kdg perubahan hormon mmg camtu..selagi x berbau in syaa Allah ok..kalau berbau means keputihan kna refer dokter secepatnya..semoga sis n kita semua baik² saja dan dimudahkan segala urusan..amiin²

Sama. Sy pun 34mgu skrg, baru ni ad kluar lendir jernih mcm ni tp xde bau. Nk kate kputihan mcm lain. Risau leaking je tp xkenal leaking tu mcm mane. Ape beza cairan leaking dgn cairan yg klua sbb kita penat ek?

3y ago

Sy pun klau penat sgt mcam penat duduk ada cairan tp bukan yg mcam ni.

Aah ni keputihan.. Awak ada buat kerja tlebih ke or pnt sgt ke.. Slalu keputihan gini sbb kita tlebih jalan ke hape.. Amalkn makan yogurt sis, in shaa Allah keputihan getting better

Mucus ni. Tanda nak bersalin ni sis. Ada orang keluar lendir sekali darah, ada orang keluar lendir jernih macamni. Kalau sakit baik segera ke hospital

lendir ni sis , sis kena pergi hospital . sbb ni mcm tnda nak bsalin , sy kna mcm tu mse ank k3 . lendir cmpur drh trus pg hp .

saya pernah macam tu, masa tgh malam dia tbe-2 keluar. sekali pagi tu tiba-2 "pop" pecah ketuban. 🥶

Helo sis nk tnya sy punya keputihan warna putih pekat tapi xberbau.. Tanda jg ke saya bru 38weeks

3y ago

Klau putih susu tu still keputihan yg normal..

umur mengandung dah berapa week, biasa cam tu normal keputihan bnyak lagi bund😉

3y ago

tu bukan keputihan rajinkan membaca

Sy dah 2 mggu cmnih… kena byk rehat… bdn penat tu.. n minum byk air…