Perut kecik

Sorry nak tanya, normal ke eh 18weeks 5bulan tapi perut still tak nampak? Ramai yang tegur tak macam preg🥲

59 Balas

sy nk msuk 8 bulan bru nampak perut 😅 sblum nmpak perut tu smua org xthu sy mengandung

sy pun sis 18 weeks perut alum nmpk age,perut buncit adalah,yg penting baby sihat sis

fikir postif sis, slagi doc ckp ok abaikan mulut org. kdg perut besar sbb lemak🤣

Normal, sy mengandung 5bln pun xnampak, dah nak masuk 8bln baru nampak perut

normal .. sy 31 weeks pun org cakap x nampk perut pun , x mcm org prgnt 😅

normal .. saya 37w pun xnmpk perut . baju pun still pakai saiz yang sama.

Normal awak mcm cousin sy . tapi saya anak first 5 bulan mcm 8 bulan 😂

i yang nak masuk 7 bulan pun tak nampak 🤣🤣🤣 normal if anak first

normal jee sis ..saya haritu 6 bulan pon orang tk tahu saya mengandung