Sakit di perut bagian bawah

Apakah normal utk hamil 6 Minggu,sakit Kat perut bagian bawah?..tp tkde spotting.. terkadang jika terlalu byk jln atau berdiri terasa sedikit sakit .. klu dah barin mengiring Bru agak oke ..

2 Balas

Normal rasanya. Sebab sy pun mcm tu. Cuma sy sekarang 4 minggu lebih. Tapi sakit bwh perut tu takdelh teruk sgt. Rasa geli2 mcm tu jer😅

Kalau sy dulu pregnant anak first rasa macam tu jgk. Pegi klinik misi ckp normal sbb rahim sdg mengembang.