Lari topik

Hi sorry lari topik sikit nk Tanya la kut2 ad org Kelantan dlm ni kn...nk Tanya klau nikah dkt Kelantan n asal Kelantan,waktu isi borang or lengkapkn borang nikah jabatan agama dkt sne mntk skli x borang nikah mak ayh mcm dkt slgr ni?

1 Balas

Setiap kali nak kahwin, untuk belah perempuan biasanya pejabat agama nak tengok jugak sijil nikah mak ayah kita. Kalau takde yg original pun, salinan pun boleh. Kalau takde dua2, awk kena pergi kat daerah pejabat agama masa mak ayah kahwin awak dulu untuk diorang check.