mucus plug

sorry gambar geli kotor...ada tak yg turun tanda macam ni? amik masa bpe lma baru berslin? sebab lepas keluar mucus plug ni, sakit mkin kerap

mucus plug
7 Balas

terima kasih semua membantu...alhamdulillah selamat bersalin baby boy jam 9mlm tadi...saya doakan mum to be lain dipermudahkan irusan bersalin semua..amin3

Pergi hosp check laluan.. sy keluar macam ni pukul 11pagi.. check laluan 4cm.. sakit kuat n kerap.. doc tlg, cepatkan bukaan.. pukul 1pm keluar baby..

kalau sy subuh kluar macam ni ,. esoknya harinya malam sy bsalin dh

klau saya tengahari keluar ni ,ptg dh brsalin

ptg turun tanda subuh bersalin da

Pergi hsptl nanti dktr check laluan.

sya 6hri