Najis baby

Sorry agak menggelikan. Nak tanya normal ke najis baby cm ni? Sy campur fm & bf. Sy baru tukar susu fm dari lactogen ke dutch baby.

Najis baby
2 Balas

Saya pun fm & bf. Saya guna dutch baby sejak baby umur 5 hari sbb susu saya tak keluar. Najis baby saya macam ni juga. Tapi bila sentuh, tak keras. Soft je. Saya tanya doc, doc kata normal.

nie bkn kira najis keras ke...sy pon mula2 lectogen tukar dutch baby najis jdik mcm nie so sy tukar balik lectogen ..

11mo ago

Baby tak sesuai dutch baby la ye?