najis baby

memang normal ka.. najis baby warna mcm ni. baby 2 bulan baby minum fm lactogen n susu badan sy pump

najis baby
12 Balas

Hi sis. Better check dgn doctor,sbb I pernah bg bf n fm gor my baby when die 2 bln x mcm ni. Warna poopoo die mesti yellow greenish sikit (mustard)

Baby saya kadang2 macam ni kalau org tua ckp jemu kain dia kat waktu malam kat luar biasa macam ni sis tapi nak senang hati sikit tanya kat nurse atau doc...

Baby i memang dia peep macam sampai dia setahun...nurse cakap normal je... But sis check dgn doctor 1 time... Lega hati sikit

Baby sy mcm ni. Doctr kata normal. Bby pun minum lactogen. Baby x meragam. If was² blh refer klinik

Sya x prnah lgi tngok najis baby sya mcam ni .. mcam not good sikit .. cuba tnya klinik ..

4y ago

Stiap baby brbeza .. maybe ada yg x ssuai ..

Hi sis. Sila NSFW kn gmbr2 mcm ni sblm upload ya. Nnt sis kna kecam sbab x sensitif 🤗

Baby sy minum lactogen pun colour mcm ni... Tapi klau nk kepastian better consult doc

Sis bawa bayi juml doc. Then bawa sekali pampers ini utk rujukan doc.

Tukar susu je sis.. petanda susu fm tu xsuit dengan dia..cian baby .

Warna najis bayi