baby 2bulan18hari

hai mommies sorry gmbr agak kotor tp nak tnya normal ke najis anak sy mcm ni?? baby susu fm s26 + bf. Ni kira sembelit ke sbb baru intro susu fm. Im a first mom huhuhu

baby 2bulan18hari
3 Balas

anak sy pun minum s26 gold n bf...anak sy pun ada berak mcm ni mggu lps...tp sy xpasti ni di kira sembelit ke tak..sbb lps tu berak dia ok mcm biase..jd sy tak refer dia mne2 doktor..cuma ank sy ni tiap pg susah sikit berak..jd aritu sy ada tnya doktor .... doktor kata kalau perut tak keras..kentut ok..so xjd mslah..tu bkn sembelit

Normal