NAJIS BABY

Normal ke najis baby mcm nie? mix fm lactogen + bf #ingintahu #firsttimemom

NAJIS BABY
3 Balas

ada baca lactogen dia buat poo baby ceri beri, baby sy kuning sy bg lactogen smpi umur sebulan, mmg poo dia cair² je la, ada yg kata kalo poo baby cair xnormal, pastu kami tukar dupro Alhamdulillah poo baby dah tak ceri beri la wlupn tekstur lembut² je

Sama mcm ank saya masa 2 bln pertama. lama2 dia dh start membuang seminggu skali najis dia dh x cair. dh mkin likat. rasanya normal tu

4w ago

baik2 .. risau tkot cirit birit je 😅