nak tau..

Hi smua..nak tanya..kalau masa2 subur tu,klua keputihan bnyk..and gatal, normal ke?kdg ketul2 mcm cheese..hancur2 mcm tauhu putih tu..infection ke tu ea? Tp klu msa lain,xde plak..klu lpas bsama dgn suami tu,kdg ade gak klua..sgt2 xselesa?? malu pn ade..

2 Balas

kalau da gatal n berbau tu bkn normal sis.. baik jumpa doktor , doktor akn bgi ubt antibiotik.. masa subur kluar keputihan lendir n wrna susu tp tk gatal n bau..

Keputihan tu sis. Kalau dah tahap gatal2 better jumpa doctor. Xperlu malu. Nanti makin teruk pulak