Was2 dlm satu masa ada klua wrna cklet pink cmtu..

Salam..sy kdg dlm satu masa ada klua mcm kputihan wrna coklet pink tu..kdg pg ada klua..klu sy calit tu mmg akn ada kdg kning2 cklet…sy dah p scan..dokter bgtw dinding rahim tebal..xnmpk apa2 lg..usia kndungan 6week..Sy kdg rse takot bila dye klua wrna seakan cm darah cklet tu..Apa ptot sy buat..sy kdg ada rase nyilu je kat perut.. #ingintahu

2 Balas

spotting tu sis. normal sbb baby bru nk melekat kt rahim. asalkn spotting its normal tp kalau lbh smpai seminggu 2, kne jumpe doc tkot rahim xkuat. sya dlu pn smpai 2 minggu spotting, hati xsdp jumpe doc, doc kta rahim xbpe kuat jd dpt ubat kuat rahim. asalkan bukan bleeding(kuar kuantiti darah yg byk) jd jgn risau. teruskn mkn folic acid utk baby

mcm sye la nie wakk... coklat mcm nak ke arah uzur2 tu...tp tu normal kta doktor. tp haritu sy sekali je cmtu...if doktor kata xda pa2 inshaa Allah jgn risau..tp was2 better ke hospital ye sis.