Frust

hi smua.. smlam wktu sbuh sy de wat upt test n naik double line cume yg satu tu pudar lg. so td subuh sy repeat lg tp ngative pulak result nye? is that posible?? sdih nye sayeeeeee ????

2 Balas

kita pernah bulan lepas kena mcm ni. Check mlm naik double, esok pagi chek single line je. Pastu lusa tu terus pegi klinik suruh dr check scan, blum nmpk apa2 lg doc ckp. Dia suruh tgu 2minggu bru repeat check. Now dh lewat period tp kita tak check upt lg 😬

Ada gambar upt?