cirit birit dan gastrik

Hi smua.. skrg ni sy dh prgnnt 20mggu++. Last week sy mkn aym grg mcd, xsngka pedas sgt.. seketul je sy mkn. Esk nye sy skt prt, crt brt n skrg ni gastrik pulak.. sy dh ke klinik, doc bg mkn ubt angin (yg hitam tu) dan ubt gastrik.. tp skt tu xkurg.. msh lg memulas2 n mencucuk2 smpi bpeluh n rse nk mnangis.. harini dh msuk hari ke 4 mcm ni.. ada ape2 tips? Share plss ???

1 Balas

Ayam goreng mcd tu memang pedas sis 😅 bahaya utk perut sis. Kena banyakkan minum air. Kalau tak okay jugak, pegi hosp ye.

4y ago

😅 sblm ni mkn x rasa pdas sgt mcm tuu..