Minum Nescafe Atau Yang Berkafein

Hi smua saya nak tanya hb saya low boleh ke mnum nescafe milo dan sbagainya?

30 Balas

Hi sis..hb low xblh consume minuman berkafaein...sis blh try consume nie...mmg bagus utk ibu mengandung

setahu sy kafein ni la yg menyebabkan hb akan jdi rendah ... tp utk confirm tye pd doctor.

Jgn laa than2 la skit nafsu tu ye lg2 awak hb low tu .. Demi kbaikan awak dgn bby jugk.

Tak blh. kafein blh turunkn hb awk. try ganti ngn freshmilk la takpun mnum air buah.

kafein sangat tak bagus untuk pregnant woman.. lagi lagi pregnancy yang ada problem

Tak boleh, minuman bergas pun tak boleh. Teh, milo & kopi memang kena puasa.

Nescafe dan kopi boleh sbbkn hb kita low.mnum sehari sekali ok je..

Sy pon hb low tp bila x minum nescafe, terus sakit kepala😞

Kalau sy dilarang minum kafein, sb hb slalu low😅

Tak.. Tapi saya bantai gak laa sekali dua.. Hahahha