Nescafe + Milo = NesLo ?

Lately memang terasa nak minum neslo versi nipis . Tapi nescafe ade kafein . Bole atau tidak ? Buntu dengan selera sendiri 😩

4 Balas

Try beli nescafe decaf (decaffeinated) dekat lotus ada jual tp sis jgn minum byk just buat hilang rasa mengidam. Milo pun caffeine tp saya minum jugak tp Alhamdulillah td check HB 13.6 tak low pun sbb control minum.

7mo ago

Tq , bole try . TQ suggestion

Sy minum milo dan (susu HL elok utk bayi ) ramai ibu gunakan susu tu sy pun fisrt tahu mngdung start dh minum air susu HL tu dia ad 3 perisa coklat dn stbery better ambik yg original tu lah

7mo ago

Tp ok sy mual2 pun sy boleh telan susu HL tu insyaallah try dlu kalu tk boleh telan susu better air orange … utk hilang rasa mual

Minum je tp berpada. Segelas should be no issue. Jarakkan 2 jam selepas/sebelum makan nasi dan ubat sbb caffein serap zat besi

7mo ago

Thanks . Dapat hilangkan keinginan . Alhamdulillah , dapat segelas terus senang hati

Dua2 ada kafein awak. Nescafe dan milo ada kafein

7mo ago

Thanks for advise 😁 sy xcheck lgi hb . Susu pun xminat . Huhuhu