Tiada morning sickness

Hi smua, normal ke 6w tiada morning sickness?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing .. Selera makan pun membuak2.. .

18 Balas

Normal sis... Anak sulung saya, alahan 2-3 hari je pastu xde alahan. Skrg ni preggy anak kedua, alahan masa first trimester Allah saja yg tahu, skrg dah 2nd trimester dah xde alahan tapi x blh bau wangi.. Even sabun mandi pon sy x blh bau, kecuali sabun mandi anak yg johnson² tu.. 😂😂 Kalau bab makan skrg x selera mkn nasi, nak makan jenis berkuah saja...