Tiada morning sickness

Hi smua, normal ke 6w tiada morning sickness?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing .. Selera makan pun membuak2.. .

18 Balas

kandungan kita sama. saya 6weeks5days. setakat ni takde alahan like tk boleh masuk apa" tu. cuma alahan gatal satu badan je. buat masani selera makan saya pun membuak" . lepas makan, lapar lagi. lepastu ngtk😅 btw saya nk tanya, awk da pi scan? kelmarin saya pi scan belom nampak kantung. hmm risau. first baby

2y ago

Alhamdulilah, sy pun takde morning sickness. Dah makan pun lapar lagi 😅