Minum air gula

Hi smua nnt 24/7 saya ada minum air gula (d swasta). Masatu 24w plus. First time minum air gula. Ada tips tak supaya tak sangkut GDM?

18 Balas

Tips nya jaga makan je. Kurangkan karbo, makanan dan minuman manis. Minum bnyak air 😊

sy minum air gula dkt swasta. sedap. minum version sejuk. rasa mcm minum air f&n perisa oren😁

stop mnum manis 2hri sblm .. bnykkn mnum air msak / mineral .. pastikan balik² kencing .. 🤗

sy dh 2 kali minum air gula dan muntah smula .hurmm ... dh 28 weeks ni ..😔

makan apple hijau 😝 & minum air masak. control makan tauuu.

Jangan minum air kotak/ bergas atau makan ice cream utk seminggu

x de tips. Just control makan sahaja dan control benda2 manis.

tips dia, bykkan minum air masak.