Tendangan baby start rasa kencang 20w1d

Hello smua mamy saya skrng 20w1d. Dah start rasa geli2 kat rahim masa 17w lagi. Skrng ni masuk 20w dah start kencang pula tendangan kadang nmpak kat luar perut tu mcm beralun. Bila suruh suami tengo trus baby tu diam xnak tendang.. 🤣 Alahai anak.. Nxt week rabu baru nak buat detail scan + 4d. Smoga smuanya baik2 aminnn 🤲🏻

2 Balas

Sama la dengan saya. Time saya letak tapak tangan dekat perut kemain baby bergerak gerak. Bila husband letak tangan dia, lahhh tak bergerak pulak. Sampai merajuk suami😂

alhamdulillah