Baby kick

Slm smua, skrg dh 21 weeks, start 18-19 weeks haritu dah rasa tendangan baby. Till now msh rasa halus2 je x nampk brombak pun perut. Sy first mom ni pregnancy ke 2, jd sy nak tau bila ya kta akan start nampak tendangan baby dr perut? Maksudnya nmpk perut berombak bila baby tendang. Sorry kalau ayat brterabur. #firstbaby #ingintahu

7 Balas

ikut pada perut masing2 juga puan .. saya 22w memang dah nampak kalau dia tendang tengok ada macam ombak2 sebab dia pusing ke tapi ada masa rasa senak juga ..

tgk jugak sis kalau perut tebal mungkin lamabt nak nampak dia tendang berombak Tu .. kalau perut nipis dah nampak dah

sy 22 week ni dah rasa tendngan bby..perut pun dah gerak2..mngkin sbb perut kecik..lain org lain pngalaman ❤️

21w baby kecik lagi. 😁 biasa 32w ke atas baru nampak, kadang ada yang lewat sikit baru jelas pergerakan tu.

Saya pulak xd rasa baby gerak 20w ni masa 19w aktif . 20w kurang gerak risau saya 😭

11mo ago

Sye da selamat bersalin . Ni post da lama .. heheh sye klau tak gerak terus g klinik je scan ..

7 month baru nampak baby pusing2 tendang2 berombak 😊

Masuk 34w.