Anak 1 tahun tak suka berus gigi dan gigi kuning

Hi smua anak sy 1 tahun tapi sgt susah utk berus gigi... Sedangkan sblm ini mula umur 4 bulan dah selalu cuci mulut lidah n gigi dia... Skrg sgt susah... Dan langsung tidak mahu n merotak2 bila di berus gigi nya...sudah bermacam2 dibuat di pujuk tapi masihx mau nye... Skrg gigi dah kuning ☹️

2 Balas

baru nak beli berus Gigi..skrg dah 1y2m Gigi pun dah nak penuh...sebelum ni guna silicone brush je dia kurang sikit