Spotting and ada fibroid

Smlm sy refer ke pakar hosp. Sbb sy spotting lebih dari 10 hri. Minggu lpas sy da pergi kk dktor jz nk pantau. Smlm pergi kk lg sbb xtahan nk tgu 2mnggu sbb spotting asyik kluar.so lpas tu kk suruh sy ke hspital utk check dri bwah. Sy tya dktor tu apa punca spotting sy. No answer. Dia sndiri xpasti sbb baby atau fibroid. Dia ckp klu fibroid warna merah muda bkn warna cklat. Masa tu sy redha mngkin ad kmungkinan baby sy bakal gugur. And hri ni spotting lg berserta cramp. Muka suami sy dah resah sgt, sbb dia mmg hrap baby ni slamat.😭😭😭

1 Balas

puan bykkn bedrest ye..jgn byk bergerak..berjln. brdiri....dan puasa kejap dr bersm dgn husband..mg dpmudahkan segalanya..aamiin