terhentak

smlm gi jln2.. ayah mertua tgh bawak kereta laju tetiba xnmpk bonggol di depan then kereta langgar bonggol.. sy sempat angkat pumggung tapi rasa perut sakit sikit.. adakah bahaya terhentak mcm tu?

2 Balas

Bhya sist...ada ksan..tpi ikut org jga. Ada rhim kuat..ada yg x..kalau sist rsa xselesa bette refer hsptal ..sbgai lngkah brjga2

bahaya sis..sbb kita xtahu rahim kita kuat ke tak..kalau first pregnancy la..