Terhentak kalau naik moto

Hai semua saya nk tya kalau terhentak masa bawak moto xpaa dak. X datangkan bahaya untuk baby dlam kandungan kaaa. Sbb saya bekerja pergi sendiri naik moto so kdg2 ada jalan yang berbonggol. #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Sy pon masa awl trimester Naik moto ulang alik kerja. Sy mmg hafal port lubang bonggol. kdg tu angkat bontot sikit. hehehe. kalau xde bleeding ok je sis. Sy dh 29w dah

3y ago

setakat ni alhamdullilah xdk bleeding kaa apaa. Semoga urusan kita dipermudahkan nanti .