terhentak kuat , hamil 6 bulan

hi salam mommies, sy nk tnya sikit . tadi sy naik motor and husband tak nampak ada lubang sbb jalan gelap then terhentak . terhentak kuat jugak la sbb lubang tu agak dalam sampai sy rasa sakit bawah perut . dia punya sakit tu tak selalu ada . kejap² ja rasa . alhamdulillah takda tanda bleeding ke apa . bahaya ke utk baby ? risau la sbb sy first mom

2 Balas

inshallah semua baik2 ja . tapi bila turun darah atau sakit tak mcm sblm ni cepat2 pergi emergency .

1y ago

baik noted . terima kasih sis

Better gi jumpe doc sis utk check or swasta ke utk scan baby condition