nak tanya...baby dah masuk 34 mnggu mmng kurang brgerak ke??

Smlm DHA masuk 34 minggu 2 hari...Dari smlm baby Sya DHA mula kurang bergerak..memang MCM tu ke??

5 Balas

Keep monitor sis, kalau rasa bimbang pergi check. Boleh jadi baby makin besar ni, kurang space dalam perut ibu untuk dia aktif macam sebelum ni. Yg penting, keep monitor ya sis

Klu xckup 10 gerakan sila lh ke hospital ye sis..skrg memg ruang untuk dia bgerak dh sempit..tp klu was2 sila ke hspital segera k

Sy dh 33w. Siang aktif klu dlm kete sy prasan.. Klu x slow je gerak.. Tpi mlm byk plk gerak.. Baby awk mlm aktif x?

5y ago

Baby Sya waktu pagi aktif bila DHA petang dia kurang bergerak...waktu MLM aktif bergerak...

Sis pastikan cukup gerakan bby 10x ...klu kurang dri tu prgi hsptl trus ya.... Due sis bila?

5y ago

Sy due 25/9 sis, skrg sy mmg mau alerts gerakan bby sbb bby xaktif sgt dah, myb ruang dah smpit tpi kna make sure 10x gerakan...

xjugak.. mgkn dia lbh kpd waktu mlm.. cuba minum air ais.. dia akn bergerak