Saya nak tanya ada tak ibu2 pernah alami ..masuk 6bulan bby kurang aktif sy mula risau nie

5 bulan lebih dah rasa ...dari smlm tak rasa baby gerak

2 Balas

sy pnh. satu hari satu malam gak baby kurang gerak wlupun dah buat mcm2 dia gerak halus je. bila dah masuk 29 weeks++ tu sy bersalin premature baby. klu puan rasa ada yg tak kena baik puan ke klinik yg trdekat. percaya pd instinct anda puan.

1y ago

anak sis premature tu means bersalin pada 29 weeks? survive tak sis, and apa sebabnya ya? air ketuban kurang ke?

Sya pernah alami sehari tak rasa dia aktif mungkin sya terlalu aktif buat kerja.. kekadang klu kita aktif kita tak rasa gerak baby..