39weekday2

Smlm admit hosptl 6pm,bukaan 3cm smpai 8am tdi..rsa tseksa sgt kna seluk doct smpai kluar drh..Contraction pndai jd kurg,xkuat mcm smlm..Minta doa mummy2 skalian smoga bukaan cpt buka hbs n deliver normal hri ni..klau xjuga,mmg dh tfkir nk induce atau ceasar je skrg..?due 30.7..1st born

2 Balas

Sabar ya mommy. Seluk memang menyeksakan, tapi untuk tahu progress kena seluk. Semoga dipermudahkan urusan dan bersalin dengan selamat.

5y ago

Tq mummy🙏

smoga dpermudahkn tuk mummy n baby