Normal kaa hbs kena selok kluar darah

Assalamualaikum mummy saya 36minggu 4hari.. smlm sya prtama kali kena seluk utk bukaan cpt trbuka ..sbb bby saya kecil dlm kandungn jd dktr saran saya branak 37 msuk ubt....normal ka lepas kena seluk keluar darah n perut rasa mgeras2 sja

2 Balas

ouh sbb saya masa anak prtama kne seluk smpai darah jgak trus bkk 2cm timetu pkl8pgi kne thn wad 1pagi bersalinn

2y ago

iyaka sis .. sma laa lps kena seluk trus kluar darah 🥹 .. tp skg tnggl lindir brwrna coklat sja

lps kne seluk ada bukaan tak ?

2y ago

dktr tak bagitau sis