baby kick

Hye mommie semua nk tanya normal ka susah nk rasa baby gerak walaupun dh 29w ? sy kerja byk bjalan time keja mmg susah nk rasa bby kick bila blk kerja masa baring bila pgg perut rasa ja bby gerak2 ..last cek up khamis lps alhamdulillah bby semua okay ?? Normal ka apa yg sy rasa ni ? Tq mommie semua

1 Balas

Normal. Baby kick je cuma kita yg aktif so tak alert sgt. Kadang2 baby ni aktif masa kita rehat. Hahahahaha. Masa kita aktif, dia tdo.

5y ago

Tula kan risau jgk tp bila time rht rasa aktif ja bby bgerak .. tq 😊😊