Kalau body si mamy kecik , bby bump tak nampak sgt kan? Start berapa bulan ye kalau nampak?

Kalau ad pengalaman share lah ye. Sebab dah nak masuk 3 bulan. Taknampak sgt ?

22 Balas

Saye sekarang 4 bulan baby bump maseh taknampak lagi sis 😂 nampak cam buncit jer

Sy start 7-8bln bru nmpk.. Org pn xtau sy pregnant, tiba2 dah branak.. Hihi..

Saye 3bulan xda org tau pun saye preggy msuk 7month bru nmpk bby bump 😉

Sy 5bulan dh mcm penguin. Haha. Mengembang badan. Sy terlebih slera

Saya 7bulan baru nampak 😅 masa 6bulan org ingat baru 4bulan.

yes body kecik baby bump tak.nampak sgt hehe comel je pewut

Kalo bdn kecik.. 6bulan belom tentu nmpk lg...😅

sy bdn kecik 8bln bru nmpk tu pun org xcye

6bulan baru nampak bby bump ..

Saya dah 6bulan baru nampak sis