Debaran kian terasa!!

besok msuk 38w.. risau semua ada.. sapa kt cni due 17/9? share perasaan masing² pliss ??

13 Balas

Samelah dgn Saya due date..kaline bersalin lmbt skit..biasa sy DH bersalin awl 36 minggu..yg ke 3 ne suka betol dudk dlm perut..Dan sy skrg Ade gbs+..berdebar lebih n risau Dr kandungan sebelum ini.

5y ago

Sis ada gbs? Mcm mna symptom2 gbs tu sis?

Sy due 12/9.. Nervous gila mhitung hari.. Ni pun dh dua kali prgi hospital sbb fikir dh tiba masa nak beranak, tpi syukur bukaan blm ada & tak perlu kena admit wad..

5y ago

wahhh... slmat berpntag sis.. smoga sy pon mudah mcm awk jgk..aamiin ❤😘

Kita sama bulan 9,due saya 13. Tp sbb 2previous scar, esok da start warded.. Doakan saya dpermudahkan, bakal czer 2.9 nanti

5y ago

Tq dear😊

Saya due 8/10...tp kna czer,so doc dh booked tarikh 24/9 utk deliver...lg la bdebar2 sbb kita tau tarikh tu kna operate

5y ago

Ohh mcm tu

saya 19/9..rasa nervous campur excited sekali nie..tak sabar nk jumpa baby huhuhu

Saya 18/9. Nebessss jangan ckp lah, semoga dipermudahkan semuanya.

5y ago

aamiin..same of u dear..

saya arini 38week🤗 xsabar tggu bby keluar...

Semoga segala urusan d permudahkan 😄

5y ago

aamiin 😊 risau jgk..sbb ade yg due sma dgn sy dah bersalin..hahahaa risau dlm hati jgn ckp lhaaa 😆😆

Mg d prmudahkn segalanya nti ea..aamiin

Due kita sama sis...i feel you...hehe

5y ago

Takpe sis semoga dipermudahkan sis melahirkan anak sulung☺