seandainya....

Hari² saya pikirkan perkara y sama.. ? bila lh saya merasa pregnant mcm ibu² d luar sna....dan perasaan teruja bila dpt 2 Line...

37 Balas

dulu saya pun macamtu ,asyik fikir ,sedih ,sampai salahkan diri sendiri .then sy cuba tak fikirkan ,tak terlalu berharap ,jalani hidup mcm biasa ,bertenang .Alhamdulillah ,naik 2 line

5y ago

Ea sis..tpi kita prmpuan ni tak kuat...bila tgk kwn2 or keluarga y bru khwin da lekat..rasa hati tu sedih....sangat 😌 tak dpt d ungkap kan dgn kata2 Allah saja y mengetahui ❤️